Всички събития в рамките на фестивала SoulCity в Пловдив се отменят поради сериозни технически и логистични затруднения. Това съобщиха организаторите и обясниха, че създалата се ситуация е вън от техния контрол. 

Организаторите благодарят на всички, които подкрепиха фестивала и ги канят, преди да върнат билетите си в мрежата на Eventim, за да си получат парите обратно, да минат с тях през магазина на What A Monstar в Капана (ул. Златарска, срещу Паваж), за да получат подарък като компенсация за неудобството.

Програмата на форума, организиран от екипа, реализирал изключително успешните издания на Капана Фест, включваше концерти на ФСБ, Ричи Котцен, Odd Crew, Life Light и heptagram, stand up шоуто One Night Stand. 

Концерт на Ричи Котцен все пак ще има, но той ще се проведе отделно през 2020 г., а датите ще бъдат официално обявени на Facebook страницата на събитието.

От 13 до 15 септември форумът трябваше да превърне зелените алеи на парк Бунарджика в царство на музиката и градските изкуства с гигантски арт базар, детски кътове с много изненади, две безплатни сцени, много арт инсталации и уникална украса.

Само преди дни беше съобщено, че се отменят няколко от големите събития от фестивала начело с концерта на ФСБ. Днес, само седмица преди фестивала, е обявено и цялостното му пропадане. 

Отмениха още един гранд концерт в Пловдив, пропадна и голямо stand-up шоуПоловината от програмата на Soul City e отменена дни преди феста