Ненчо Балабанов с уникален спектакъл в Панаира

„Рибарят и неговата душа" е изцяло българския продукт

03.09.2015 15:36 2337 0
Ненчо Балабанов с уникален спектакъл в Панаира

Екипът на мегапродукцията повдигна завесата на изцяло българския продукт „Рибарят и неговата душа", който ще бъде представен на пловдивска сцена на 9 септември в Палата 2 на Пловдивски панаир. Промяната на мястото е заради прогнозите за дъждовно време и невъзможността да се играе на открита сцена.

„Палата 2 ни позволява да покажем целия блясък и визуални ефекти на концерт - спектакъла. Сцената е в процес на строеж, поръчан е нов екран. Екипът, който се е заел със задачата е изключително сплотен и вярваме, че ще бъдем на световно ниво - без никакъв компромис в качеството", заявиха от екипа на продукцията.

Хореографията е поверена в ръцете на Татяна Янева – топ хореограф на Националниямузикален театър. Гаранция за изключителен звук ще получим от Антоан Хадад – професионалист, работил в екипа на Лили Иванова.

„Много ми се иска пловдивската публика, гледайки спектакъла, да осъзнае, че човек е длъжен да преследва мечтите си, защото създавайки този проект, екип от стотици хора беше увлечени в него и успя да доведе нещата докрай, въпреки че имаше недоброжелатели, които ни казваха, че това няма как да се случи", сподели на пресконференцията Ана Топалова.

3D концерт - спектакълът обединява в себе си една цветна палитра от талантливи музиканти и изпълнители – Софийска филхармония, Ненчо Балабанов в главната роля, Стефан Владимиров – оперен певец в ролята на отеца, Веси Бонева - русалката, Мариана Попова - в ролята навещицата, Димо Алексиев – разказвачът Оскар Уайлд и изключителната Амалия – вокалистката на Durty Purchase, пяла с Робин Гиб и Курт Хауенщайн, която е  в ролята на душата.

Още новини ТУК

TrafficNews.bg

Изпрати новина