Михаела Филева ще представи концертната си програма на турне в Пловдив (19 септември), Благоевград (17 октомври), Велико Търново (23 октомври) и Варна (24 октомври). Красивата и талантлива изпълнителка стартира подготовката си за турнето веднага след завръщането си от гръцкия остров Лимнос, където снима ново видео, пише PlovdivTime.bg

Първата концертна дата на Михаела е в Пловдив. На 19 септември почитателите й ще я видят в Летния театър в града под тепетата, заедно с бенда й, беквокалистките от трио Тринити и танцьорите от RIO Crew.  Творчески директор на концерта е Бойко Щонов, който се погрижи и за визуалната страна на големия концерт на Михаела Филева в зала 1 на НДК. 

Феновете на харизматичната изпълнителка са в очакване на концертните събития, защото там Михаела ще представи любимите им хитове, ще танцува заедно с RIO Crew, а в акустичната част ще сподели с тях емоцията от изпълнението на най-чувствените й песни. Музикален директор на шоуто е Борислав Бояджиев – Борче, който заедно с музикантите Красимир Тодоров, Васил Вутев, Васил Крумов и Александър Обретенов са подготвили запомнящи се и въздействащи аранжименти за концерта. 

Билетите за турнето на Михаела Филева вече са в продажба на цени от 15 до 30 лв. Налични са в мрежата на Ивентим и билетните центрове по градовете.