Живущите в панелен апартамент украсиха елха, в собственоръчно направената си градина, за да създадат коледно настроение у малки и големи. Преди време в TrafficNews.bg ви показахме историята на пилот, който създаде мини оазис пред своята панелка в Тракия, като е посадил над 120 вида цветя и 30 дървесни вида. Сега ви представяме в нашата галерия и коледната украса, която Никола Николов е подготвил за празниците!

Коледните декорации са магията на коледа и допринасят за веселието и празничния дух в този прекрасен момент от годината. Затова са се погрижили и Никола Николов и жена му. Всяка година те украсявали елхата пред своята градина, за да може да внесат духа на Коледа у всеки, преминаващ през апартамента им. Коледни лампички, фигурки на Дядо Коледа, гирлянди и украсена елха са само част от мини оазиса.

"Това, което семейството прави, наистина е уникално! С красотата, която създават всекидневно ни показват, че дори в малките апартаменти може да създадем уют. А коледната украса която поставят може само да ни напомни, че Коледа е празник, който идва за да ни покаже, че не само в един ден през годината трябва да бъдем добри, защото смисъла на Рождество Христово е в това да обичаме и да бъдем обичани.", коментират съседи от квартала.

Вижте пролетната градина на пилота Никола Николов тук!

Елизабет Аромова