Бившият капитан на националния отбор Стилиян Петров изпрати видеообръщение до Николай Попов. Стенли, който се излекува от левкемията, даде кураж на пловдивчанина, за да бъде силен в борбата, която му предстои. Историята на момчето разказахме в сайта TNS.bg.


Преди два дни, приятелите на младежа се събраха под прозореца на болничната му стая, облечени с тениски „ Ники, с теб сме! Обичаме те!”, носеха балони и плакати и в момента в който момчето се появи на прозореца всички запяха песен за рождения му ден. Последваха радостни викове и ръкопляскания, а Ники остана без думи… „Много ви благодаря! Щом имам вас значи имам всичко! Вече се чувствам по-добре и продължавам да се боря! А вие как сте?” , каза развълнувания рожденик. Момчето е диагностицирано с остра лимфобластна левкемия два дни преди Бъдна вечер миналата година.

Необходими са 200 000 лева за трансплантация, но сумата е непосилна за семейството му. Вече са организирани различни кампании и до момента са събрани близо 70 000 лева. Родителите на момчето също е неотлъчно до него. Майка му благодари през сълзи на приятелите му и се помоли детето и да се оправи, за да може да отиде на абсолвентския си бал. Младежите, които се събраха днес , показаха какво е да си истински приятел! Те не само подкрепиха Ники, но и му дадоха надежда! ЦКБ АД Клон Пловдив Б-я (BIC: CECBBGSF) IBAN: BG42CECB979040C4360100 (в лева) ЦКБ АД Клон Пловдив Б-я (BIC: CECBBGSF) IBAN : BG56CECB979044C4360100 (в евро) Николай Тодоров Попов Дарения чрез PayPal можете да направите тук: bacepoppy@gmail.com

TNS.bg