В духа на предстоящите Коледни празници ще бъде осъществен концертният дебют на Младежки камерен оркестър „Франк Мартен Плейърс”. Интригуваща и разнообразна, музикалната програма включва произведения от Ренесанса до ХХ век и разбира се популярни коледни мелодии. Особен акцент в концерта ще бъдат изпълненията на творбите от музикалното наследство на композитора, чието име оркестърът носи, които ще прозвучат за първи път на българска сцена.

Оркестър „Франк Мартен Плейърс” е сформиран от ученици от НУМТИ „Добрин Петков”, а негов художествен ръководител е Пламен Проданов. В първата публична музикална изява на формацията ще участват като гост инструменталисти и други ученици от училището. Встъпителни слова преди концертната програма – д-р Поля Паунова-Тошева.

Заповядайте, за да споделим заедно Коледния концерт на „Франк Мартен Плейърс” на 14 декември от 11:00 часа на сцената на Културен център „Тракарт”!

Билети за концерта можете да закупите на място, от Билетен център пред Община Пловдив, от Мюзик център на ул."Отец Паисий" 3, както и в мрежата на Eventim.

TrafficNews.bg