Сръбската звезда Драган Коич-Кеба ще възпламени публиката с най-известните си хитове на 19 май в Пловдив. Неговият безплатен концерт е част от кулинарно-музикалния фестивал „Табиет“, който гостува в града от 18 до 21 май след успешния старт в София в края на месец април.

Неговият спектакъл взриви публиката на „Табиет – София“. Очаква се същият фурор и в Града под тепетата, където домакин на фестивала е Международен панаир Пловдив.

Преди Кеба обаче на 18 май на сцената ще излязат Йордан Йончев–Гъмзата и неговото брас шоу. Те ще дадат старт на маратона от балкански вкусове и ритми.

Той включва демонстрации на известни майстори готвачи, представяне на кухните на нашумели ресторанти, дегустации на бира, вино и ракия, надяждания, спортни състезания с много награди, уроци по танци, атракции за деца и възрастни, както и още безплатни концерти на изпълнители от България и съседните страни.

На 20 май уникалният певец Никос Кетидикис ще бъде гост-звездата в гръцката вечер, а преди него ще чуем Андреас. Българската вечер с Валя Балканска и Нели Петкова ще ознаменува финала на грандиозното шоу на 21 май.

Така в продължение на четири дни пловдивчани ще се потопят в атмосферата на балканския начин на живот, ще опитат впечатляващия микс от вкусна храна, хубави напитки, темпераментна музика, танци и забавления.