Графа стартира турне, заедно със своите музиканти, след големия успех на концерта в зала Арена Армеец. Завладяващата емоция от събитието, което вдигна на крака 14 000 души в столицата, ще се пренесе в още три големи български града през май и юни. 

На 30 май Графа ще представи своя концерт в магичната атмосфера на Античния театър в Пловдив. Изпълнителят ще излезе на сцената заедно с музикантите Миро Иванов (китара), Васето Крумов (китара), Краси Тодоров (клавишни), Александър Обретенов (бас китара), Венци Трифонов (кларинет, саксофон), Борислав Бояджиев – DJ Borche (барабани) и вокалното трио LaTiDa, за да представи специалната програма.  

Впечатляващи концертни аранжименти на емблематични песни ще прозвучат по време на турнето на Графа. Част от тях са: „Ако има Рай”, “Drama queen”, „Вълк единак”, „Невидим”, “Causa Perduta”, „Моменти” и много други.

На 13 и 14 юни Графа и екипът му ще посетят Летните театри последователно в Бургас и Варна, водени от големия интерес на феновете в двата морски града.

Посетителите ще могат да се сдобият с ексклузивни фен-шапки, тениски, а също и специалните издания на албума „Моменти” на винил или компактдиск от мърч-щандовете на концерта.

Билети за събитията от турнето вече се продават в мрежата на Eventim, на цени от 15 до 30 лв.