Две са версиите за смъртта на 26-годишната Кристиана Делякова в Старосел според криминалистите. Една е убийство, а другата – самоубийство. 

В момента Окръжна прокуратура – Пловдив извършва разследване по досъдебно производство за смъртта на младата жена от пловдивското село Старосел. Задържан е мъжът, с който Криси отглеждала двегодишното им момиченце Емил Тафров. Тафров е родом от Зелениково.

Трупът на майката беше открит вчера в жилището на семейството, след подаден сигнал. По тялото на 26-годишната е имало прободни и порезни рани, съобщиха по-рано днес от прокуратурата. В момента се изясняват всички факти и обстоятелства около настъпването на смъртта на жената.

По тялото на мъртвата жена в Старосел са открити прободни раниЗа смъртта на 26-годишната жена е заподозрян приятелят ѝ

Според съседи, Емил е работил в строителството, а Криси гледала момиченцето им, което било на 2 години и половина. В селото са потресени от зверството. Двамата живеели заедно на семейни начала и за момента мъжът и е обвинен за убийството. Той е задържан от полицията, като текат активни процесуални и следствени действия за изясняване на причините за смъртта ѝ. Тялото веднага е откарано в Съдебна медицина за аутопсия.

Двойката се преместила преди около 10 години от Родопите в Старосел. Хората от селото разказаха, че двамата са имало проблеми и младата жена не малко пъти се е оплаквала, че е тормозена от мъжа си. Според тях обаче не е изключено и да става въпрос за самоубийство, тъй като някои твърдят, че мъжът се е намирал на бензиностанция по време на инцидента.

Според други версии пък Криси е приемала медикаменти, заради медицинска диагноза. Според хора от селото жената последно е била видяна да отива в съседния двор на къща, която наскоро семейството също закупило. Там тя казала, че отива, за да нахрани кучето. 

Приятели на Емил го определиха като добро момче, с който никога не са имали проблеми, но не се знае дали нещо не му е избило. "В съботя бяхме заедно, беше в добро настроение", сподеха те.

Всички версии се проверяват. 

По непотвърдена информация, по тялото на жената са били констатирани около 10 прободни рани.