Окръжна прокуратура – Пловдив извършва разследване по досъдебно производство за смъртта на 26-годишната жена от пловдивското село Старосел. 

Млада жена е намерена мъртва в Старосел, задържаха партньора ѝТялото е откарано в Съдебна медицина за аутопсия

Тялото на жената е открито вчера, след подаден сигнал. Полицейските служители са открили трупа на жената в жилището и в селото. По тялото на 26-годишната жена е имало прободни и порезни рани, съобщиха от прокуратурата.

Припомняме, че жената е живеела заедно с приятеля си на семейни начала. Двамата отглеждали 2-годишното си дете в хисарското село. За смъртта ѝ е заподозрян именно мъжът ѝ. Двойката се преместила преди около 10 години от Родопите в Старосел. Той е задържан от полицията, като към момента текат активни процесуални и следствени действия за изясняване на причините за смъртта ѝ. Тялото веднага е откарано в Съдебна медицина за аутопсия.

Според съседи, Емил е работил в строителството, а Криси гледала момиченцето им, което било на 2 години и половина. В селото са потресени от зверството. Казват, че семейството било нормално, нямало е, или не са знаели до момента за изблици на агресия или побоища.

В момента се изясняват всички факти и обстоятелства около настъпването на смъртта на жената. Разследването по случая продължава като се работи по различни версии.