Трима пловдивчани са били задържани с наркотици при полицейски проверки в неделя. В хода на спецакция срещу наркоразпространението служители от отдел “Криминална полиция” и колегите им от сектор “Пътна полиция” спрели за проверка лек автомобил “Ауди” на кръгово кръстовище на главния път Пловдив – Пазарджик.

В колата, управлявана от 34-годишен мъж, били открити над 98 грама марихуана и електронна везна. Междувременно на ул. “Елба” в Пловдив служители от Шесто РУ иззели 0,478 грама от същия наркотик при извършени процесуални и следствени действия в лек автомобил “Пежо”, с който се придвижвали още двама души. По случаите са образувани бързи производства, уведомена е Районна прокуратура - Пловдив. С полицейски заповеди тримата извършители са били задържани за едно денонощие.

Пиян шофьор бе заловен в първите минути на днешния ден в Първомай. Двадесет минути след полунощ на кръстовище между ул. “Малина” и ул. “Ст. Стамболов” за проверка бил спрян лек автомобил “Форд”. Водачът –32-годишен мъж от село Дъбок извор, бил тестван с дрегер и резултатът отчел 1,61 промила. Срещу нарушителя е образувано бързо производство.

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg