По изключително жесток начин е била убита 60-годишната жена, намерена мъртва в жилището си в столичния жк "Сухата река". Първоначално бе съобщено, че тялото е открито в жк "Западен парк", но от МВР уточниха официално къде точно е била намерена жертвата.

След проведено разследване е установен и задържан извършителят на тежкото криминално престъпление - синът на починалата жена, който е на 32 години. Оперативните действия на криминалисти от столичното Пето Районно управление "Полиция" и колегите им от СДВР стартирали след сигнал, получен на 7 август към 14,00 часа – в жилището й в жк „Суха река“ е намерена мъртва 60-годишна жена.

След оглед на място и извършена по-късно аутопсия от съдебни лекари е изяснено, че жената е починала от нанесени по тялото й множество травми. В хода на образуваното по случая досъдебно производство, в което се включили и експерти от Института по психология на МВР, криминалистите задържали М.М. (32 г.) - син на жертвата. Материалите са докладвани в Софийска градска прокуратура, на задържания е взета мярка за неотклонение „задържане под стража“ до 72 часа.

Още за убийството ЧЕТЕТЕ ТУК!