Ето го Аксел Олеков, който е направил пълни самопризнания пред разследващите на жестокото убийство на 18-годишната Андреа Руменова във врачанското с. Галиче.

Припомняме, че 18-годишният криминално проявен бе задържан заедно с братовчед си Десислав Олеков в ромската махала на селото. Двамата били разпитвани в ареста на белослатинската полиция цяла нощ, но дълго отричали да имат нещо общо с убийството. Даващият непрекъснато противоречащи си признания Аксел накрая се сринал и признал, че той е заклал момичето.

Известният с изцепките и побоищата в Галиче наркоман завел разследващите в махалата в Галиче и им показал къде е скрил ножа, с който прекъснал живота на Андреа.

След разпита другият заподозрян Десилав Олеков бил освободен от ареста. Аксел обаче остава зад решетките и днес ще бъде поискано от съда в Бяла Слатина той да остане за постоянно в ареста, докато приключи следствието по случая.

Ето го и братовчеда Десислав Олеков:

Един от задържаните в Галиче признал, че заклал 18-годишната АндреаСлед разпита другият заподозрян Десилав Олеков бил освободен от ареста

Кметът на Галиче слага камери в селотоИскаме справедливост, казват близките на Андрея