Ето го мъжа, признал, че е убил Андреа

18-годишният криминално проявен Аксел Олеков бе задържан заедно с братовчед си

Враца
12.01.2020 10:24 41133 2
Ето го мъжа, признал, че е убил Андреа

Ето го Аксел Олеков, който е направил пълни самопризнания пред разследващите на жестокото убийство на 18-годишната Андреа Руменова във врачанското с. Галиче.

Припомняме, че 18-годишният криминално проявен бе задържан заедно с братовчед си Десислав Олеков в ромската махала на селото. Двамата били разпитвани в ареста на белослатинската полиция цяла нощ, но дълго отричали да имат нещо общо с убийството. Даващият непрекъснато противоречащи си признания Аксел накрая се сринал и признал, че той е заклал момичето.

Известният с изцепките и побоищата в Галиче наркоман завел разследващите в махалата в Галиче и им показал къде е скрил ножа, с който прекъснал живота на Андреа.

След разпита другият заподозрян Десилав Олеков бил освободен от ареста. Аксел обаче остава зад решетките и днес ще бъде поискано от съда в Бяла Слатина той да остане за постоянно в ареста, докато приключи следствието по случая.

Ето го и братовчеда Десислав Олеков:

Един от задържаните в Галиче признал, че заклал 18-годишната АндреаСлед разпита другият заподозрян Десилав Олеков бил освободен от ареста

Кметът на Галиче слага камери в селотоИскаме справедливост, казват близките на Андрея

Напишете коментар
Вашите коментари през Trafficnews.bg
2 Коментара
Сортирай по
коментар

Асега 15:18, 12.01.2020

Не мога да повярвам този мил ром. Това е дискриминация от страна на момичето ако може да я осъдят и тогава да я погребат

Oтговора2
коментар

Анонимен

Не Ви е срам @Асега!!! Надали щяхте да говорите така, ако момичето беше ваша близка!!!! Нямам думи, пълен ужас сте! Кошмар!! Да почива в мир! А на Вас Ви желая повече мозъчни клетки да използвате за новата година!

коментар

...

Я да ми ядеш кура ве боклук

коментар

мъж 21:17, 12.01.2020

Защо казвате,че това е мъж.Това е дете и то мръсно цигане.Не е учило не е работило истински син на циганската народност.Досега само е пребило един възрастен човек-очаква се следващото убийство.Какво да го правиш това животниче.Даже животните не убиват за удоволствие-те убиват за да се наядат.

Oтговора0
Вашият коментар през Facebook

Изпрати новина