“Това, което е горе, е подобно на това, което е долу, и това, което е долу, е подобно на това, което е горе”. Това гласи вторият закон на Хермес. Сиреч всяко събитие, случило се на Земята (раждане, среща, любов, раздяла, война, смърт), е отражение на микрокосмически план на процесите, протичащи в Космоса. А науката, която се занимава с движението на Слънцето, Луната и небесните тела и синхронността между техните аспекти и събитията на Земята, е астрологията.

В събота и неделя от 12:00 часа Мол Марково тепе предоставя възможност на всички свои клиенти да се потопят в дебрите на най-древната наука, възникнала преди хиляди години, в зората на човешката цивилизация. За това ще се погрижи астроложката Лиляна Миндова, която ще проведе беседа на тема: „Основни характеристики, подходящи партньори и подаръци за дванадесетте зодиакални знака“. Любопитно, нали?

Ако ви се налага да избирате подарък за ваш приятел и не сте сигурни нито дали ще му хареса, нито има ли нужда той точно от това, сега е моментът да разберете! С методите на астрологията Лиляна Миндова ще ви помогне да вземете правилното решение и да изберете най-оригиналния, подходящ и стилен подарък, подбран в зависимост от съответната зодия.

Но това не е всичко! Подарък можете да изберете, но ако нямате партньор, когото да зарадвате, нещата не звучат оптимистично. Както е известно, между зодиите има съвместимост, която се базира на техния слънчев знак. Добре е да знаете кои зодии никога, ама никога!, няма да са щастливи заедно. И кои са родени един за друг. Няма начин - ако искате здрава връзка, трябва да се съобразите със звездите. Нали всички мечтаем да срещнем голямата любов, а много често не можем да проумее защо не се получава. Е, имате шанс да узнаете кои са най-добрите комбинации между зодиите. И да се съобразите с това, което ще ви посъветва астроложката.

Впрочем съчетанието между шопинг, любов, подаръци и „още нещо” през двата почивни дни в Мол Марково тепе със сигурност ще е забавно и познавателно. Не го пропускайте!