След пропадането на пътя към Горни Воден, жителите на квартала остават напълно изолирани. Читател на TrafficNews.bg подаде сигнал за бедствената ситуация, възникнала тази сутрин. Невъзможното преминаване през главния път е накарало хората да търсят обходни маршрути и са минавали през черни пътища. Не всички коли са успели да преминат и са останали блокирани в квартала.

„Работя в Пловдив и за да стигна до работа, се наложи да мина през заобиколен черен път. В резултат на това си изпочупих колата. Много коли не успяха да преминат и останаха в Горни Воден. Пропадането на пътя тази сутрин беше поне 5-6 метра. Преминаването на линейка или автобус е невъзможно. Автобусите спират преди свлачището, а пътниците преминават 2 километра пеша ,за да стигнат до домовете си. Имаше възрастни хора, това е просто абсурд”, коментира жител на квартала.
Пропадането в определени участъци на пътя е започнало още преди месец. Подадени са десетки сигнали до общината, но мерки не са взети. ВИЖТЕ ВИДЕО ТУК

Припомняме ви, че TrafficNews.bg алармира за проблема в събота, преди рухването на пътя.
Тази сутрин пък камион за боклук пропадна заедно с асфалта. Инцидентът е станал тази сутрин при опит на машината за боклук да стигне до населеното място. Свлачището е откъснало част от пътния участък, а движението на превозни средства е преустановено. Така на практика хората от Горни Воден остават откъснати от света.

ВИЖТЕ ВИДЕО ТУК

TrafficNews.bg