Районното управление в Раковски е с нов шеф. Със заповед на министъра на вътрешните работи гл. инспектор Самуил Хаджиев е временно назначен на длъжност началник . Днес той бе представен пред състава от директора на ОДМВР – Пловдив ст. комисар Йордан Рогачев.

Самуил Хаджиев е роден през 1987 година в Кричим. През 2017 година е добил бакалавърска степен по специалност „Защита на националната сигурност“ във Варненски свободен университет. В системата на МВР започва работа през 2011 година като полицай в РДГП „Елхово“.

От  2013 година заема същата длъжност, а впоследствие става и старши полицай, в сектор „Охрана на обществения ред“ в Четвърто районно в Пловдив. В периода  2014-2015 година е младши разузнавач в сектор „Криминална полиция“ на същото подразделение, а през 2018 г. е назначен като разузнавач в отдел „Криминална  полиция“ при ОДМВР – Пазарджик.

От 21 август 2019 г. и до момента е полицейски инспектор в сектор „Охранителна полиция“ на Шесто районно – Пловдив. Настоящият пост заема след като предшественикът му гл. инспектор Георги Боюклиев пое ръководството на сектор в пловдивския отдел „Икономическа полиция“.