Нема кинти, нема нема кинти, 

Скоро няма да си зимам Бентли!

Пловдивските абитуриенти явно нямат проблемите на лирическия герой от песента на ЪпсурТ, защото вчера пред пловдивските хотели имаше повече бентлита, отколкото пред Бурж Ал Араб. Е вярно, че някои явно бяха дошли от София, но фактът си е факт.

Заключенията ни, че нещата с абитуриентските балове вървят на оправяне, явно са били прибързани. Един рейс със зрелостници от Английската пролет не прави! Освен бентлитата, пред Тримонциум, Новотела, Санкт Петербург и Марица паркираха поршета, мазератита, ферарита и тук таме по някоя ретро кола за цвят.

Песни, танци, пияни шматки,
Ебати цирка, каква мисирка

Доста от абитуриентите пристигнаха на бала си поне на два промила. Те висяха по прозорците на колите или стърчаха от люковете пред очите на полицаите. Нали си спомняте, че полицията се закани да следи строго и да санкционира шофьорите. Съдейки от снимките, явно както всяка година плашат гаргите.

Ще се възползваме ли от абитурентката?
Викни я да и оформиме оценката

То от някои абитуриентки е грехота да не се възползва човек. А и те са облекли по такъв начин, че умрял да си, ще искаш да се възползваш. Но , хайде! Да не морализаторстваме излишно!

Животът е въпрос на избор. Абитуриентската вечер  също! Може да отидеш и по гуменки!

TrafficNews.bg