Грозна сцена се разигра в пловдивски клуб в Кършияка в неделната вечер, сигнализира читател на TrafficNews.bg. Порядъчно почерпен мъж, решил да изпие още няколко питиета в компанията на малката си дъщеря в заведението. Алкохолът обаче му дошъл в повече, градусът на настроението му се вдигнал и той започнал да се раздава на дансинга, докато детенцето, на видима възраст около 6 години, стои само на сепарето. След още няколко изпразнени чаши „отговорният” родител започнал да крещи и привлякъл вниманието на посетителите в клуба. Барманите се опитали да му направят забележка, но това не го спряло и продължил да изнася „one men show”.

“Въргаля се по земята, а после коленичи и започна да се моли. Детенцето стоеше уплашено на дивана и не помръдваше. Кулминацията на абсурда беше, когато започна да крещи, че няма пари и да съблича дрехите си. Всички зяпнаха към него, а той тръгна по масите и даваше наздравици на възмутените хора”, коментира случката нашият читател.

Най-накрая се намесила и охраната на заведението и изгонил пияният мъж и малката му дъщеричка.

Жалкото в случаят е, че детето е станало участник в пиянския запой на баща си, оставено без право на избор. Никой не избира родители си и не всеки има шанс за щастливо детство, но тук в съдбата трябва да се намесят институциите, които обаче остават безмълвни. А ние можем само да се надяваме, че случката е изключение, а не редовна практика.

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg