Дъщерята на Иванка Ройдова, която се прочу като "Кървавата Иванка", проговори пред Нова телевизия. Жана заяви, че не е възможно майка й да е направила мокрите поръчки и насочи следата към гледачката, която се е грижела за дядо й в Америка.

"Борбата й не беше с вуйчо ми и не знам защо до този момент никой не споменава името на Недялка Бързакова, която беше гледачка на дядо ми, който беше болен от Алцхаймер. От гледачка тя се превърна в единствен наследник след неговата смърт на цялото му имущество, което е много над 5 милиона долара”, разказа Жана.

"Тя се възползва от болестта му и го накара да подпише документ, в който става единствен наследник на цялото му движимо и недвижимо имущество. Тази жена и до ден днешен управлява наследството на дядо ми. Когато ние разбрахме, започна разговор между майка ми, леля ми и вуйчо ми. Вуйчо ми от своя страна е сключил споразумение с нея и са разпределили завещанието”, обясни още Жана.

"Майка ми няма мотив, защото тя не може да притежава фондовете, защото те се разпределят от Недялка Бързакова, която дори и след смъртта на вуйчо ми нямаше да ги даде на леля ми и майка ми”, поясни тя.

Съдът в Пловдив ще гледа мярката на Иванка Ройдова днес от 11,30 часа.

Още новини вижте - ТУК

TNS.bg