Пловдивчани организират поредната благотворителна кампания в помощ на 23-годишния студент Ники Попов. Менса България организира тест за членство в организацията тази неделя съвместно с Ротаракт клуб Пловдив-Пълдин. Всеки, който се яви на теста ще научи своето IQ и ще получи шанс да бъде част от Менса България, което дава предимство на кандидатстуденти и търсещи работа в чужбина. Входната такса е 20лв. И ще бъде дарена за лечението на Николай Попов, чието състояние в момента е влошено и спешно се нуждае от парите за трансплантация на костен мозък в чужбина. Тестът ще се проведе тази неделя 20.03.2016 в Ректората на Пловдивски университет от 13:30 в 10 аудит.
 
Всеки, който желае може да се регистрира на сайта на менса като формата не е задължителна, но е пожелателна за да могат да бъдат обработени по-бързо данните на кандидатите.
На 23-годишния Николай Попов бе поставена тежката диагноза левкемия дни преди Бъдни вечер. Болестта изисква специфично лечение, което ще се проведе в Германия, като за него са необходими 200 000 евро. Част от средствата вече са събрани на редица благотворителни събития. Каузата на Ники подкрепиха футболисти и привърженици на ФК “Ботев”, както и волейболният ни клуб “Марица”. 

Вече има и действащ DMS номер, чрез който всеки може да помогне на младия мъж. Единственото, което трябва да направи, е да изпрати смс с текст DMS NIKI на номер 17777. Включете се и помогнете на Ники да се излекува!

Ето и сметките на Ники:

ЦКБ АД Клон Пловдив Б-я (BIC: CECBBGSF) 
IBAN: BG42CECB979040C4360100 (в лева)
ЦКБ АД Клон Пловдив Б-я (BIC: CECBBGSF) 
IBAN : BG56CECB979044C4360100 (в евро)
Николай Тодоров Попов

Дарения чрез PayPal можете да направите тук: bacepoppy@gmail.com

На стадиона в Коматево: Дари надежда за Ники!

Повече за случая на Ники можете да прочетете ТУК