Младо семейство от Пазарджик реши да направи едно добро дело и вместо да получават букети за сватбата си, със събраните средства помогнаха за лечението на 19-годишният Георги Арнаудов, който е диагностициран с тежкото онкологични заболяване Сарком на Юинг.

Георги и Силвия са заедно от месец май 2018 година. "Още първият път, когато я видях разбрах, че това е моето момиче", разказва развълнуваният младоженец. По време на Коледните празници той и предлага да заживеят заедно, а на 2 февруари тази година иска официално ръката и от нейния баща. Още тогава Силвия казва на своя любим, че се надява сватбеният им ден да е по различен и да започнат съвместния си живот с добра кауза.

Така по време на подготовката за сватбата Георги и Силвия научават от свои близки за случая на Георги Арнаудов и решават да му помогнат. В поканите гостите на тържеството те молят вместо да им подаряват букети да дарят сумата, отделена за цветя за благотворителната кампания.

„Дори и най-красивото цвете след седмица би изсъхнало и затова е по-добре тези пари да отидат за момче, което има нужда“, споделят младоженците.

Всички присъстващи на сватбата са възхитени от идеята на младото семейство и никой не пропуска да пусне своето дарение в специалната дарителска кутия. Така те успяват да съберат сумата от 1360 лв.

Парите вече са преведени по дарителската сметка на Георги Арнаудов. А младоженците споделят, че е важно да се помага и да се дарява и са категорични, че трябва да вярваме в доброто и да го правим. Силвия и Георги Коприщенови се надяват повече млади двойки да последват примера им. А на Георги Арнаудов изпращат своята надежда и подкрепа и му пожелават много сили, за да оздравее.

19-годишното момче се нуждае от средства за лечение на Сарком на Юинг. Преди броени дни става ясно, че операция на тумора на тазобедрената кост във Франция не може да бъде извършена. В момента Георги Арнаудов отново е в болница за провеждане на седми курс на химиотерапия. Очаква се след това лечението му да продължи със скъпоструваща имунотерапия.

Дарения за терапията се събират в дарителски кутии, в банкова сметка и чрез PayPal.

Дарителска сметка в лева:

РАЙФАЙЗЕНБАНК
IBAN: BG72RZBB91551011086230
BIC: RZBBBGSF

Титуляр: Георги Йорданов Арнаудов
Гр. Пазарджик

PayPal: paypal.me/georgiarnudov

https://www.paypal.com/paypalme2/georgiarnudov

Вижте кратката история на Георги, който разказва за заболяването и лечението си: