Собственик на магазин в Слънчев бряг е видял Езида Елхам и Мимо Попеску. Двамата са смятани за предполагаеми терористи от "Ислямска държава", влезли на територията на България през Турция. Кадрите, записани от охранителна камера в обекта, предаде Нова.

"Записът е направен на 8-ми август на територията на Слънчев бряг. Приликата е много голяма. На 90% заявяваме, че няма грешка. Жената говореше на не много добър английски. Подали сме нужния сигнал в полицията", обяви собственикът на магазина. Водещата Ани Цолова също потвърди за много голяма прилика между снимките от документите и тези, показани на охранителаната камера. 

Езида Елхам и Мимо Попеску са издирвани от българските власти. По последна информация двамата са били засечени в бус на българска територия. Чужденците са търсени по линия на международна специализирана операция вече четири дни.

 Десетки елитни полицаи и разследващи са по следите на Езида и Мимо. Продължават да се претърсват се множество адреси, хотели и развлекателни комплекси в София, Бургас, Русе, Варна и други градове. 

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg