17-годишна българка загина в жестока катастрофа в предградието на Хюстън - Манвил, щата Тексас. Зорница Петрова е била изявена спортистка и любимка в училището си - президент на класа си, изявена в плувния и тенис отборите и дори приета в университет.

Зори умира на място в катастрофа миналата сряда заедно с двама свои съученици - 17-годишната Сара Силвас и Джошуа-Джош Родригез, който е карал колата, съобщават от нова. Около 2 часа следобед недалеч от училището, където учат тримата,  Джош губи контрол над колата си и тя се забива в близко до улицата дере , след което се взривява. И тримата загиват на място.

Приятели на Сара, Зори и Джош се събрат там, където са починали съучениците им. Червени рози стоят до пътя и до къщата на Оникс Ларджъс. Той се е опитал да спаси тийнейджърите, но е било прекалено късно.

„Имах угризения, че децата са умрели в този инцидент. Не знам как ще погледна семействата им”, казва мъжът.

Съучениците на Зори дори окачат неин медал и плувната ѝ шапка на табелката с името на улицата, където се случва трагедията. Засега все още не се знае причината за катастрофата, но от полицията не изключват възможността шофьорът - Джошуа Родригез да е карал под влиянието на алкохол.

TrafficNews.bg