Тежка катастрофа е станала край Мизия. Две коли са се ударили челно, като при зверския сблъсък са пострадали трима души, единият от които е в критично състояние.

Инцидентът е станал на излизане от града в посока Оряхово, до птицекомбината, предаде BulNews.bg. По неустановени към момента причини челно са се сблъскали „Форд“ и „Опел“. Ударът е бил толкова силен, че и двете превозни средства са тотално смазани.

На местопроизшествието са изпратени служители на полицията и пожарната. Наложило се спасителните екипи да режат ламарините, за да извадят пострадалите хора. Ранените са трима, като единият от тях е измъкнат от смачканото возило без пулс. По първоначална информация това е шофьорът на форда, който е от близкото село Галово. Той е откаран незабавно към болницата в Козлодуй, като медиците от здравното заведение не дават добри прогнози.

Останалите двама пътници в колите са без опасност за живота. В момента движението по натоварения участък, през който минава трафика за ферибота Оряхово-Бекет, е блокирано. Служители на реда са отцепили района, докато тече огледът на мястото.

Снимката е илюстративна