Разпространените снимки на уличения в убийството на журналистката Виктория Маринова Северин Красимиров са нормални и подходящи за един млад човек на 21 години. Това каза в интервю за TrafficNews.bg психиатърът д-р Веселин Герев, който направи психологическа картина на обвинения. Това обаче показва едно-единствено нещо, че във всеки един от нас дреме по един психопат, както казва Фройд. Един психопат в нормална ситуация не може да бъде различен от един нормален човек. Това потвърждава факта, че в определена ситуация той може да придобие нечовешки черти и поведение и да извади дълбоко покривани в психиката си агресия, жестокост и психопатия, подчерта специалистът.

Когато човек е под въздействие на алкохол и различни стимуланти, той е склонен към асоциално поведение и към психопатски прояви. Деянието, извършено от Северин Красимиров, е с почерк на много голяма жестокост, агресия, принуда, много брутално е извършено действието, аланизира д-р Герев. Това потвърждава теорията, че хората, които са склонни да злоупотребяват с алкохол, наркотици и психостимуланти, са хора с криминално и асоциално поведение.

Характерното за психопатите, когато са в критична фаза, е, че те твърдо държат да задоволят безусловно нагоните си. Хората имат три нагона: за самосъхранение, за храна и за секс. Практиката показва, че в 90% задоволяването на тези нагони е причина за криминалните деяния при психопатите.

Какво още каза психиатърът д-р Веселин Герев, вижте във видеорепортажа на Авел Бялков: