Митничари проверяват винзавода в Карнобат и има вероятност да бъде затворен. Заводът се намира между селата Цирковски и Венец. Към момента спецпрокуратурата и Агенция "Митници" не могат да потвърдят информацията, съобщава news.bg. От МВР коментират, че последните акции в Бургас са под ръководството на спецпрокуратурата.

Припомняме, на 5 септември прокуратурата влезе в компаниите на Стайков - "Топаз мел", "Винпром Карнобат" и "Сис индустриийс". При операцията бяха задържани общо 10 лица, сред които и самият Стайков.

Общо 20 са дружествата с легална дейност, който са свързани помежду си и участват в данъчните измами по случая "Карнобат". Всички се явяват свързани лица, а Инкриминираният период е от 2009 г. до 2018 г., обясни в началото на септември ръководителят на Специализираната прокуратура Даниела Начева.

Тогава, Агенция "Митници" извърши инвентаризация на всички складови помещения.

10 души от Винпром Карнобат са зад решетките, босът Миню Стайков “най-вероятно“ е сред тяхТече разследване на пране на пари - печалба от незаконната фабрика за цигари

И ОЛАФ се заема с Миню Стайков! Деца на негови служители получили 7 млн. лева евросредства9 обратни писма показват, че действителният притежател на всички права, които са получили младежите, е Стайков