Романтично предложение за брак на Фотинските водопади получи възпитаничка на Музикалната Академия в Пловдив. Чаровната Диляна въобще не очаквала, че почивката в Родопите ще стане един незабравим момент от живота й.

Нейният любим Михаел, пък по никакъв начин не издал какво подготвя за жената, която е успяла да вземе ума и сърцето му. 

Двойката, която е родом от град Варна, планирали да прекарат уикенда в така любимата им Родопа планина. По път те се отбили през град Батак, за да разгледат забележителностите, които предлага историческото място, a oттам се насочили към Цигов чарк. 

Въпреки снежното и студено време, Диляна и Михаел решили да посетят така известните Фотински водопади. Минусовите температури не попречили ни най-малко на младежът да падне на колене пред своята половинка и на фона на снежната картина да направи своето предложение за брак. 

В тишината се чул така желаният отговор "да", а прекрасния момент двамата запечатаха с романтични снимки.

"Нека в този ден поставим началото на нашата безкрайна приказка - ДА" - написа безкрайно щастливата и вечно усмихната Диляна.

Снимката успя да събере над 700 лайка, както и много поздравления от роднини, приятели и много колеги от музикалния бранш. 

След като завършва АМТИИ в любимия й град Пловдив, варненката се прибира в родния си град, където в момента е преподавател по народно пеене в училище и в детски комплекс, както и диригент на народен хор "Българче", Одк Варна. 

Огънят на любовта им с Михаел пламва през месец септември миналата година, когато той попаднал на нейна музикална изява в заведение в морската столица, и се влюбил от пръв поглед.

Няколко месеца по-късно, водопадите край Фотиново замлъкнаха, опиянени от романтичното предложение...