Щастлива вест споделиха семейство Мурад. Те са в трепетно очакване на нов член на фамилията, защото сестрата на Сузанита - Алекс ще става майка. 

Младото момиче показа бременно коремче в свое стори, а сега новината официално съобщи и нейната майка Шенай Мурад.

Тя публикува снимка на дъщеря си в мрежата и написа:

"Моята прекрасна дъщеря Алекс, която скоро ще ме направи най-щастливата и сексапилна баба. Амин. Обичам те, това са истинските подаръци, които те правят щастлива", пише тя. 

Самата бъдеща майка умело прикриваше бременността си до последно. Нищо не се знае нито за бащата, нито за пола на бебето до момента. 

В сравнение със сестра си Сузанита, Алекс страни от светския живот и медийните изяви. По-малката дъщеря на Орхан Мурад от своя страна, пък не спира да бълва провокации. Съвсем наскоро Сузанита се похвали с нов, силиконов бюст, който си направи в турска клиника по повод навършване на пълнолетие. 

Слухове се носят и за родителите на двете момичета. Според тях, Шени и Орхан са пред развод. Отношенията им се изострили покрай пандемията и липсата на средства. Майката на Сузанита започна да разпродава вещите си. Обявила е колата си за продан, както и масажното легло, което е купила преди години за 6000 лева.