Един от внуците на Цар Киро- Ангел Рашков се похвали във фейсбук профила си с новата си изгора пловдивчанката Венета Шкодрова. Той се отбеляза на снимка с красавицата и написа, че се „чувства обичан”. Малко след това Венетка не пропусна да позира върху луксозното возило на малкия Рашков- Mercedes Gl500 и също се изфука в профила си (Той се хвали с мацката, тя с колата…)

"Царският" внук доскоро лежа в затвора заради опит да подкупи полицай, но от няколко месеца е на свобода и явно не си губи времето. Той не остава по-назад от другия наследник- Кристиян  и профилът му също е пълен с лъскави коли и хвалби и тагове от луксозни места.

Шкодрова пък в началото на годината се раздели с дългогодишния си приятел- Христо Тошев, с който бяха заедно пет години и беше решила да се посвети на дизайна. Целеше се към Милано и Париж, където беше решена да покорява модните подиуми, но в крайна сметка явно е стигнала малко преди Катуница. След като завърши СОУ "Паисий Хилендарски", Венета се пробва и в конкурса "Мис Пролет", но не успя да достигне до финал.

Припомняме ви, че манекенката е и наш стар познайник- читател на TrafficNews.bg я засне неправилно паркирала, а след това тя се оправда, че "книжката и е за шофиране, а не за паркиране". Повече четете ТУК!

Венета позира с бившия си приятел...

Позира в огледалото...

И с автомобила си...

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg