Рап легендата Ванко 1 прекрачи прага на Къщата. Той е поредната звезда от списъка на големия брат. Във визитката си твърдо заявява, че именно той е направил Николета Лозанова най-голямата звезда у нас.

„На нивото съм на 50 Cent и The Game, само че съм роден в България. Ако бях американец, само с биографията си щях да съм мултимилионер. Без да се тупам в гърдите, мисля че основните успехи на тази музика са благодарение на мен, помогнах на много хора и създадох наистина звезди – Лошите, г-н 100 кила... Аз съм човекът, който помогна на Николета Лозанова да стане най-известната жена в държавата.“

Скандали се задават на хоризонта. Преди пловдивчанина, със скандална визия в Къщата влезе гримьорът Валентин Кулагин. Определят го като гримьора на звездите, а той смята за себе си, че е създателят на красотата в тази държава.  Твърди, че не понася простотията и наглостта и ако има такива хора в Къщата, ще ги посочи. “Ще имат два варианта: или да играят по моите правила, или да ги накарам да играят по моите правила. Мога да запаля Къщата, самото ми присъствие е един голям пожар“.

Девети в Къщата влезе още един бунтар. Актьорът Веселин Плачков определя себе си като “куражлия“ - не приема някой да му казва как да обича или как да живее. Жената до него е певицата Мариана Попова, от която очаква дете - третата дъщеря в семейството.

В същото време Нора Недкова получава възможност да демонстрира лидерските си качества като стане първата жена-президент в историята на България! Красавицата няма да е сама в тази сурова политическа игра.Съвсем скоро ще бъде обявен и нейния официален вицепрезидент, с когото заедно ще заемат ръководните си позиции. 

Единадесетият Съквартирант внесе международен полъх в Къщата. Моделът Розмари Тишер е от смесен брак - баща и е германец, а майка й е от Казанлък. Снимала е в Лондон, Дубай, Маями и Кейптаун. Участвала е в дефилета в седмицата на модата в Милано и в Берлин, но не смята, че е типичен модел. 

Лора Караджова е още една от красивите дами в Женското царство. Дивата твърди, че не може да е кучка и гаден човек. Надява се “тъмната ѝ страна да не влезе“ в Къщата.

Съквартирантът под фаталния №13 е Мистър София 2018 Ричард Величков. Смята, че е желан мъж, обича да флиртува, но в момента си няма приятелка, защото не е намерил подходящото момиче.

Диона е Съквартирант №14. След лошото момче в Къщата влезе и едно от лошите момичета на българския рап. Диона смята, че е родният вариант на Еминем.

"Не сте ли чували за мен? Определят ме като първата и най-добрата рап изпълнителка в България. Хората ми се радват и мислят, че съм Богиня.”

Млад, но нахъсан. Имал специална връзка с жените. Особено с известните такива. Казват, че бил самовлюбен. Това е съквартирант номер 15 R&B звезда - Атанас Колев. Освен че е певец, бивш баскетболист, той е и студент по медицина - бъдещ лекар.

Прага на VIP Brother прекрачи и едно от най-известните риалити семейства в България – Петко и Яна Димитрови. Двамата са женени от 5 години. Влюбиха се в друг формат, но Петко се надява, че и двамата са приключили с влюбванията!

Двамата влизат в Къщата, защото искат да избягат за малко от децата.

Кои са първите прекрачили прага на Къщата вижте ТУК: 

Започва се! Първите участници прекрачиха прага на Биг Брадър СНИМКИТази година в екипа на водещите се включва фолк звездата Азис