Сериен нарушител на правилата за движение по пътищата украси коледната си елха с фишове. Младият пловдивчанин явно е чест обект на проверки от пътна полиция, което с гордост споделя и с последователите си в социалните мрежи. 

Повод за хвалба са не само завидния брой фишове, достатъчни да декорират дръвче. 24-годишният шофьор демонстрира страстта си към автомобилите, високите скорости, дрифта и погазването на закона. Активен е в платформите Instagram и Tik Tok, където съдържанието му се свежда основно до кратки клипове на автомобила му с марка БМВ /РВ 0335 НР/. От тях е видно, че срещите му с полицаите не са рядкост. Част от тях са документирани и споделени в интернет. Вероятно той ги разглежда като повод за гордост. 

Високите скорости и преминаването на червен светофар обаче не са единствените му нарушения. Нещо, на което полицията определено трябва да обърне внимание, е, че регистрационните му номера не са закачени стабилно. Това е заснето на десетки клипове, качени от профила на Божидар Мартинов, на които той премахва регистрационните си табели, вероятно за да избегне наказателна отговорност. Предните стъкла на автомобила му са облепени със затъмняващо фолио, което също представлява нарушение на закона.

Въпросният младеж и друг път е влизал в хрониките на TrafficNews, след като засне скоростното си шофиране в аварийна лента на АМ „Тракия“.

„Докога такива хора ще продължават да имат шофьорски книжки? Докога ще застрашават нашите деца и семейства? Кога пътна полиция най-после ще направи нещо по въпроса?“, коментира с изумление читател на медията ни, сигнализирал за рисковото поведение на младия шофьор.

Очакваме органите на МВР да вземат отношение и да защитят интереса на гражданите.

@b_m_0335 When u forget where u put ur license numberplate ???? #bmw #e92 #forget #0335 #335d #fyp #foryou #foryoupage ♬ оригинальный звук - snauzk