„Там... колата на две! Не знам нищо! Вътре моя син има ли го, няма ли го, не знам!", крещи жена от ромски произход, а двама мъже я придържат от двете страни. Страшната сцена се разигра на пътя Асеновград-Поповица, на десетки метри от мястото, на което синът на жената и още четирима души загубиха живота си.

"Всичко е на парчета", заяви един от придържащите жена мъже. Под "всичко" визира и лекия автомобил мерцедес, и хората, пътували в него.

Освен синът на жената - 23-годишният баща на 4 деца Ангел, в катастрофата са загинали още двама мъже и две момичета. Петимата се връщали от Асеновград, където ходили, за да може Ангел да си вземе отнетата му за нарушение книжка. Зад волана на мерцедеса се предполага, че е бил един от другите мъже - Ивайло. При десен завой колата излиза от пътя и се удря в дърво. Раздробена е. Същата е съдбата и на хората в нея.

По мнение на близките шофьорът е карал с много висока скорост, за каквато говорят и щетите. Според някои тя е била над 150 км/ч. Роднина на загиналия Ангел коментира, че групата е била и в казино в Асеновград през деня. Не е ясно дали са консумирали алкохол.

Вижте ВИДЕО от страшната катастрофа: