Парк и СПА Хотел Марково, разположен на 2 км от град Пловдив, за пореден път доказа, че е сред най-бързо развиващите се хотели в България и лидер в туризма.

Луксозният комплекс получи за втори пореден път отличие за "Най-добър 4-звезден градски СПА хотел" с най-атрактивен детски увеселителен парк, а престижната награда беше връчена лично от кметa на София г-жа Йорданка Фандъкова и заместник-председателят на БРХА г-н Енев.

Това се случи на елегантна церемония в столицата, където Българската Хотелиерска и Ресторантьорска Асоциация (БХРА) раздаде годишните си награди за професионални постижения в областта на хотелиерството, ресторантьорството и мениджмънта, където бяха отличени най-заслужилите места за почивка, ресторанти, хотели, пътеводители и партньори, сред които и Парк и СПА Хотел Марково.

Припомняме, че това не е първата статуетка, която комплексът получава от БХРА. През 2018 година  Парк и СПА хотел Марково бе награден за "Най-добър градски СПА хотел", а сега затвърди лидерската си позиция.

Това е голямо признание за комплекса и за целия колектив, който работи неуморно в името на комфорта на своите гости. От ръководството на хотела споделят, че наградата не е просто отличие, а следствие от ежедневните усилия на екипа, обич към професията, иновативно мислене, отдаденост и не на последно място – търпение.

Всички представители бяха впечатлени от иновативните проекти, които колективът на Парк и СПА Хотел Марково осъществява и надгражда постепенно, но сигурно. Стремежът, 4-звездният комплекс да се превърне в любимо място за почивка, където гостите да се чувстват в пълен комфорт, е достоен за уважение. 

Размерите, отредени за новия атрактивен детски увеселителен парк са мащабни, без аналог в региона. Паркът включва приключенски атракциони, на които ще се радват малчуганите. Сред тях са детската площадка „Въжеландия“, футболно игрище, алеи за велосипеди и ролери, места за отдих и други изненади, които ще накарат семействата да гостуват тук отново и отново. 

Парк и СПА Хотел Марково се намира в подножието на Родопите, на 2 км от Пловдив, и е един от рекордьорите по оценки на гостите в световните мрежи за резервации. Само за 2 години и половина луксозният комплекс може да се похвали с поредица успехи и много награди. Сред отличията са "Най-добър четиризвезден семеен СПА Хотел" на петото издание на Балканските награди за туристическа индустрия (BATI), награда за изключително партньорство с Община Пловдив от Годишните награди в туризма за 2018 година и отличието за "Най-добър четиризвезден градски СПА Хотел" за 2018 г. от Българска хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА).

Млад екип движи най-бързоразвиващия се СПА хотел до ПловдивИнтересът към Парк и СПА хотел Марково се засилва всеки ден

Комплексът бързо успя да се превърне в любимо кътче за почивка на семейства, спортни клубове и изявени личности. Подходящ е както за спокоен престой сред заобикалящата го природа, така и за провеждането на сватбени тържества, бизнес срещи или частни поводи.

Така, Парк и СПА Хотел Марково отговаря на изискванията на гостите и на утвърдените членове на БХРА, които виждат в хотела не просто сграда с много услуги, а млад и сплотен отбор, който намира дълбок смисъл в това, което прави, открива, създава и преживява заедно с всички гости.