След полицейския щурм на паркинг в Тракия: Актове, фишове и свалени номера

Шофьор е хванат друсан зад волана

Район „Тракия“, Пловдив 01.02.2021 17:00 63272 15
След полицейския щурм на паркинг в Тракия: Актове, фишове и свалени номера

Актове, глоби и свалени номера. Така приключи среднощната сбирка на млади пловдивчани пред магазин "Кауфланд" в Тракия през съботната нощ.

Припомняме, че в късните часове в събота,  десетки мощни коли бяха окупирали паркинга пред търговската верига. Младежи си бяха спретнали сбирка, а рев на автомобили огласиха жилищния квартал.

След множество сигнали от живеещи в района, сборният пункт на младите пловдивчани, почерня от полиция. Всички входове и изходи на паркинга бяха завардени от патрулки, а униформени щателно проверяваха един по един присъстващите. 

Полицията щурмува паркинг на Кауфланд в ПловдивВероятно хайката е за дрифтъри, тръгнали "на поход" към планината

Редица младежи обаче са били глобени, научи TrafficNews. Повече от 20 души са се сдобили с актове, над 10 пък са били тези с фишове. Близо 120 коли са били позиционирани на паркинга, като на 18 от тях са свалени номерата след констатирани престъпления.

Водач е бил задържан за 24 часа. Той е тестван с дргер и драг чек, като мъжът е реагирал положително за употреба на дрога. Оказва се, че немалка част от присъстващите са стари познайници на съдебната система. 8 души са криминално проявени.

Едновременно с акцията пред Кауфланд е имало и такава на паркинг, близо до Гребната база. Там са проверени още 20 коли  и водачите им.  Униформените са констатирали редица нарушения. Две коли са останали без номера, а трима са получили актове и фишове.  

 

 

Изпрати новина