От сутринта в до сега в Пловдив са станали шест катастрофи. От полицията предупреждават, че мокри и хлъзгави са настилките в града и голяма част от пътищата в областта. Времето навсякъде е облачно, а на много места все още превалява слаб дъжд.

Трима души са леко пострадали. Както TrafficNews.bg съобщи, първият инцидент е станал на  булевард "Освобождение" и "Д.Ризов" в ЖК Тракия. 45-годишен водач с Мерцедес е допуснал пътен инцидент, отнемайки предимството на Ауди , управлявано от 41-годишен пловдивчанин. В болница за преглед е транспортиран виновния водач, но екип на пътна полиция е установил, че водачът на аудито е употребил 0.53 промила алкохол.

Две са произшествията на територията на ЖК "Тракия", а причините за тях отново са свързани с отнемане на предимство. Сериозно пострадали няма.

Интензивен е трафика около Международен панаир Пловдив, където в момента се провежда събор на БМВ. Екипи на полицията следят за нормалното протичане на движението по булевардите около входовете и изходите на изложбения център.

 Повлиян от адреналина, 20-годишен водач на БМВ с бургаска регистрация е предприел „дрифт” по бул "Цар Борис Трети Обединител" и започнал последователно преминаване от лента в лента. Младият мъж зад волана е ударил странично "Рено" с пловдивска регистрация. Леко пострадал е 48-годишен пътник в реното. ОДМВР Пловдив призовава водачите да не шофират с превишена скорост и да не предприемат рискови маневри.

Катастрофа пред Водна палата! БМВ е с размаза предницаИнцидентът е станат в кръговото кръстовище

Две коли се нанизаха на кръгово в ТракияИнцидентът е станал заради отнето предимство