Традиционното откриване на мотосезона в Пловдив ще се проведе навръх Първа пролет. След двугодишна пауза, любителите на моторите под тепетата отново ще се съберат, за традиционно шествие из пловдивските улици.

Тази година мероприятието ще премине под наслов: "Нека бъдем толерантни на пътя!!!"

„Всички братя и сестри на вятъра са добре дошли на общия Ни празник. Ще има много музика, студена бира и рев на мотори!!!”, гарантират от мото братството Вагабондс MC.

В Пловдив загърмя и затрещя! Хиляди рокери изпълниха улиците на града ВИДЕО и СНИМКИДългата почти километър колона от мотори се отправи към Бачковския манастир

Празникът на мотористите ще започне на 22 март в 10:00 часа в клубната къща на Вагабонд МС на бул. „България”. В 12:00 часа ще започне и мотошествие към Бачковския манастир, където ще бъде отслужен традиционен водосвет за началото на новия сезон.

Очаква се в мероприятието да се включат любители на моторите и клубове от Пловдив, София, Асеновград, Хасково и дори от Северна България.

Откриването на мотосезона присъства ежегодно в календара на мотористите, но белязаните от пандемията последни две година възпрепятстваха организирането му. Предвид двугодишната пауза, организаторите обещават запомнящо се събитие с много музика, рев на мотори и атрактивно шествие.