Водачът причинил мелето край Кричим с две жертви, е под стража в болница. 35-годишният Владимир Наумов е настанен в болница с множество натъртвания. В лечебно заведение, със счупен крак е и неговият спътник – мъж на 30 години. И двамата са от Девин.

Припомняме, че инцидентът стана на пътя Девин – Кричим, минути след 18:30 часа. Мелето е предизвикано от водач на лек автомобил Ауди – 35-годишният Владимир, пътувал към Девин. Поради несъобразена с пътния участък скорост е пропуснал завой, навлязъл в насрещното и се е ударил челно в кемпер.

Две са жертвите на тежката катастрофа на пътя Девин – КричимВ болница е настанен 35-годишен мъж от Девин, който е причинил инцидента

На място загива 66-годишен пътник в кемпера, а 57-годишният водач е откаран в тежко състояние в болница. Въпреки усилията на медиците, шофьорът е починал.

Наш репортер научи, че жертвите били дългогодишни приятели. Това са Неждет Рашидов и Давид Тисовски. Двамата били страстни рибари и често ходели да „хвърлят по едно перо”.

Във фаталният ден те били до язовирната стена с кемпера на Тисовски. Именно той е бил зад волана на превозното средство.