За тотално чувство на безнаказаност и наглост в Пловдив ни сигнализира наша читателка. Тя показа нагледно, как за някои е абсолютно безразлично къде и как спират. Случаят е от неделния топъл ден, близо до един от най-посещаваните паркове под тепетата – този на "Белите брези".

"Излязохме на разходка с мъжа ми и 4-месечния ни син. Примирихме се с тротоарите на град Пловдив, колко са криви и количката едва минава, но с това вече не можем да се примирим. Какво самочувствие трябва да имаш, че да си позволиш да спреш на пешеходна пътека, близо до парк "Белите брези", където минават стотици колички и малки деца с колелца? Изчакахме около 2 мин., но никой не се появи. Накрая от магазина за дрехи излезе една дама със своите покупки. А ние бяхме пресекли улицата от друга пешеходна пътека, откъдето и други хора бяха принудени да минат", пише пловдивчанката.

Това, което прави впечатление е, че цялата улица буквално е празна. Макар спирането по нея да е забранено, то жената с лъскавото возило е можела да спре няколко метра по-надолу, за да не е поне на пешеходната пътека.