Само с едно паркиране шофьор успя да затапи улица в центъра на Пловдив и да си навлече гнева на десетки пловдивчани. Действието се развива в Капана на улица „Йоаким Груев“ зад Централни хали. Водач решил да паркира автомобила си по средата на улицата, така че никой да не може нито да премине, нито да го заобиколи. Дали е за малко и не, не можем да кажем но на видео публикувано във фейсбук групата „Забелязано в Пловдив“ се вижда, как се образувала колона от автомобили. 

Така че, оправданието, че е за малко не важи. Някои от водачите даже са излезли от превозните средства, за да разберат какво се случва и защо движението не помръдва. Е, очевидно не помръдва, защото на някой не му се е търсило паркомясто и решил да си спести и някой лев за Синя зона.

Освен това, шофьорът е влязал и в насрещното движение, тъй като улицата е еднопосочена.

В социалните мрежи виновният водач получи десетки подигравателни коментари, като хората недоумяват как изобщо му е хрумнало да паркира по подобен начин. Предвид габаритите на колата, други пък предлагат автомобилът да се премести с малко мъжка сила.