Спипаха пияна шофьорка с 3,19 промила алкохол в кръвта.  Проверката е извършена на 15 ноември, около 00:00 часа в района на жк „Димитър Благоев“ в Севлиево полицейски автопатрул  спира лек автомобил, управляван от 40-годишна жителка на града. При извършена проверка за употреба на алкохол с техническо средство, е отчетена концентрация 3,19 промила алкохол в издишания от водача въздух, съобщават от МВР.

На жената е издаден талон за медицинско изследване, но в последствие тя се е отказала от правото си даде кръв за химически анализ. По случая е започнато бързо производство. 

Два дни по-късно  около 17:40 часа в Трявна е получен сигнал за инцидент с лек автомобил, настъпило на път Трявна – село Вонеща вода. По първоначални данни на ляв завой, при движение в посока към село Вонеща вода, водачът на автомобила – 40-годишен жител на Трявна, губи контрол над управляваното от него моторно превозно средство, и се удря в крайпътната мантинела. При извършена проверка за употреба на алкохол с техническо средство, е отчетена концентрация над 1,2 на хиляда – 3,19 промила алкохол в издишания от водача въздух. По случая е започнато бързо производство.