„Брезовско шосе“ при кръстовището с ул. „Полет“ остана затворено за пътни превозни средства до 31 март. Освен ремонтът, който се извършва, допълнително затрудняване в движението създават паркиралите коли в най-дясна лента. За това сигнализира читател на TrafficNews.

Предвиждаше се движението да бъде възстановено в неделя, но поради възникнали извънредни проблеми се налага удължаване на временната организация на движение.

Временната организация на движението е обозначена с необходимите пътни знаци. От Община Пловдив се извиняват се причиненото неудобство и разчитат на разбиране от страна на гражданите.

Въпреки затрудненото движение покрай ремонта, се намират и водачи, които паркират колите си в най-дясната лента на шосето. Това разбира се предизвиква задръствания и пречи на нормалното придвижване на колите по трасето.

„Благодарение на три коли, които са спрели в най-дясната лента, движението се извършва само в едната лента в 8 часа сутринта. Това предизвиква задръствания и напрежение, а някои от тях дори не са включили и аварийни”, разказа нашият читател.