Полицията в Пловдив издири водача, предизвикал меле след нощно дрифтиране. Оказа се, че зад волана на "БВМ" е бил 20-годишен младеж.

Припомняме, че ранните часове на съботния ден, 11 декември, блъсна два паркирани леки автомобила в жк "Тракия" и напусна местопроизшествието. Щетите по колите са сериозни, едната дори отскочила и се е забила в дървото зад нея.

Шофьорът веднага избягал от катастрофата, но свидетел записал номерата на колата му и само час по-късно полицията вече тръгва по следите му.

Свидетели разказват, че младежът се появил от завой, който взел с дрифт. Той обаче загубил управление и със задницата на автомобила ударила спрените коли. Един от потърпевшите собственици на ударено МПС разказва, че шофьорът му взел номера на колата. По думите на свидетеля шофьорът е бил видимо неадекватен. 

Няколко часа след получаване на сигнала и предприетата проверка под наблюдение на районната прокуратура, служители на Пето РУ установили младежа. За предизвиканата катастрофа с материални щети му е съставен акт. Няма информация дали е бил под влияние на алкохол или наркотици. 

Дрифтър удари две коли в Тракия и избяга, полицията го издирваСвидетел е записал номерата на колата, която е предизвикала произшествието