8-годишно момче е пострадало при катастрофа в Кючук Париж. То е с контузия на крак, след като било ударено от лек автомобил.

Сигналът за инцидента е получен в късния следобед на 10 септември. "Шевролет", управляван от пловдивчанин, блъснал пресичащото ул. "Димитър Талев" момче. Водачът е изпробван за употреба на алкохол и наркотични вещества, но пробите му са отрицателни.  

Припомняме, че инцидентите в района не са рядкост. В събота вечерта две коли се удариха на кръстовището с бул. "Никола Вапцаров".  В следствие на удара другият автомобил излязъл от пътното платно и се е забил в намиращо се наблизо шивашко ателие. Според очевидци единият автомобил минал на червено, а другият се движил с много висока скорост. 

Междувременно двама мотоциклетисти са пострадали при катастрофа. 20-годишен младеж е с охлузни рани на гърдите след инцидент в Първомай. Произшествието станало малко след 21:00 часа снощи. Момчето от Татарево загубило контрол върху двуколесното превозно средство и паднало на пътното платно. След преглед в болнично заведение, то е освободено за домашно лечение.  

По същото време жена с мотопед е пострадала леко при пътен инцидент на кръстовището на бул "Пещерско шосе" и ул. "Равнища". Управляваният от нея мотор бил ударен от "Фолксваген", който не спазил знак "Стоп".

32-годишна пострадала е прегледана в болнично заведение, но е освободена за домашно лечение с контузия на коленете и корема, но без опасност за живота. Пробите за употреба на алкохол и наркотични вещества са отрицателни.