Бебе пострада при катастрофа в Пловдив. Инцидентът е станал малко след 18:30 часа на на бул. «Христо Ботев» в Пловдив.  Правоспособен водач на лек автомобил "БМВ" е ударил спиращ пред него "Нисан". Пострадалото дете е 6-месечно и е транспортирано за преглед в болнично заведение.

Медицински екип е установил  контузия на гръден кош и глава, но живота на бебето е вън от опасност. Причината за катастрофата е неспазена дистанция. Алкохолните проби на водачите са отрицателни.

Сигнал за друго ПТП  на пловдивския бул. "Никола Вапцаров" е получен в сутрешните часове на  16 септември. Изпратеният екип установил, че 23-годишен водач е самокатастрофирал с лек автомобил "Шевролет".  Мъжът е шофирал след употреба на 1,56 промила алкохол.   

Вината на пиян водач за възникнал инцидент на пътя установили служители на Четвърто РУ.  Местото на произшествието е северното платно до магазин «Била» на бул. «Шести септември» в Пловдив. Автомобилите, участващи в инцидента са с марките «Форд» и «Ситроен берлинго». По надлежния ред е установено, че 31- годишният водач на ситроена е управлявал превозното средство след употреба на алкохол с концентрация от 1.70 промила алкохол. За извършеното престъплението по чл. 343Б, ал. 1 от НК е започнато бързо производство.