81-годишен велосипедист пострада при пътно произшествие в Пловдив. На кръстовището на ул. „Братя Бъкстон” и „Нева” възрастният мъж се блъснал в движещ се с предимство лек автомобил „Опел”.  Откаран е в  УМБАЛ „Св. Георги”, където е прегледан и по-късно е изписан  за домашно лечение с леки охлузни рани.

Още няколко човека са пострадали при катастрофи вчера.  Пътник е ранен леко при инцидент на „Коматевско шосе”. Малко след 22 часа снощи жена от Варна, седнала зад волана на лек автомобил „Фолксваген”, не спира на знак „Стоп” и удря движещ се с предимство влекач „Мерцедес”. 37-годишен мъж от Тополовград, пътувал в  управлявания от виновната жена автомобил, е транспортиран за преглед в болница, откъдето по-късно е изписан за домашно лечение с контузии.  Алкохолните проби на водачите са отрицателни.    

ПТП с леко пострадали е станало и край село Бачково. 31-годишен с „Ауди” предприел изпреварване в забранен участък и се ударил в лек автомобил „Опел”. В този момент 72-годишната водачка на опела извършвала ляв завой. При произшествието е пострадала 86-годишна пътничка в опела, която е с охлузвания. Водачите на превозните средства са тествани за алкохол, но пробите им са отрицателни.