Любомир Трайков е карал с превишена скорост в нощта на жестоката катастрофа с три жертви, станала на булевард "Руски" в Пловдив. Неговото ауди се е движело с 94 км/ч, стана ясно от доказателства, представени от прокурора в съда. Днес по искане на прокуратурата е била взета книжката на 26-годишния мъж и той вече е без свидетелство за управление на МПС, съобщи репортер на TrafficNews.bg. По думите на адвоката му, Трайков сам отишъл в Районното управление рано тази сутрин и сам е оставил книжката си.

Апелативният съд в момента гледа жалбата на прокуратурата срещу пускането на Трайков на свобода под гаранция от 15 хиляди лева. Държавното обвинение иска младият мъж да бъде върнат в ареста. Той е обвинен за причиняване на смърт при управление на автомобил в пияно състояние.

"Съжалявам за всичко. Готов съм да си понеса наказанието", заяви Любомир в съда.

В съдебната зала не бяха представени нови доказателства, освен извадка от компютъра на аудито, управлявано от Любомир в нощта на катастрофата, която е показала скоростта от 94 км/ч, както и епикриза от болницата за това, че 23-годишната Поли е починала.

Очаквайте подробности с решението на съда!!!

 

TrafficNews.bg