Свекърва спука от бой младата си снаха пред погледа на малкото си внуче. Драмата се разиграва в жилището на семейството в Банкя, а побоят е заснет от жертвата и разпространен в социалните мрежи. За кратко време видеото бе споделено от хиляди души и събраха гневни коментари, насочени както към свекървата, така и към сина й. Младата майка се казва Габриела и е на около 20 години, според нейни познати в момента носи второто си дете.

„Момичето е свястно, завърши училище и си гледа детето доста добре. Свекърва й обаче е с психични отклонения. Жалко за Габи и детето. Явно синът на този изрод не иска да защити жена си и детето си”, коментира позната на Габриела във Фейсбук.

От скандалните кадри не става ясно защо избухва скандала между двете жени. В началото на клипа се вижда как яростната свекърва налага жената пред погледа на малкото си внуче, което плаче и вика. Разярената жена удря Габи с юмруци, ритници и я дърпа за косите.

„Мога да те на**а с метла ако искаш! Понеже си неудовлетворена и нали нямаме вибратори”, крещи свекървата.

Малко по-късно започва и да къса дрехите на момичето и я съблича гола.

„Как можа да има такива хора не мога да разбера?! Момичето е бременно с второ детенце и тази жена твърди,че обича сина си и внучето ли? Габи,не мисля,че мястото ти е там. А колкото до тази жена, която е с много ниска култура е за лудницата. Поне пред детето да не прави такива циркове… Потресена съм! Държавата просто трябва да вземе някакви мерки!”, възмущава се жена в социалните мрежи.

По-голямата част от хората съветват Габи да отиде в социално жилище и веднага да напусне въпросната къща. Други пък твърдят, че тя също има вина и поведението не винаги е било „прилично”.

Ето ги и двамата родители: