Когато се говори за сексуалността, жените все още не искат да поемат отговорност за някои неща. Често е по-лесно да обвиняват партньора или съдбата, но това е голяма грешка! Ето секс заповедите за жени:

Мастурбацията е добра за вашата сексуалност!

Мастурбацията e нещо, което жените трябва по-често да практикуват, тъй като с нейна помощ може по-добре да опознаете собственото си тяло. Въпреки че по-рано се е смятало, че мастурбацията е вредна, науката обаче доказа, че мастурбацията се отразява на качеството на сексуалния живот на жените, така че не би трябвало да я избягвате.

Не говорете за бившите партньори. Никога!

Настоящият партньор никога не трябва да знае броя на бившите ви сексуални партньори. От това никога не произтича нищо положително, така че затова някои неща е по-добре да запазите за себе си.

Не можете да принудите един мъж да ви обича

Със сексът не може да принудите един мъж да ви обича, без значение колко сте добри в леглото. Тази стратегия не важи. Ако той иска само секс с вас, много е трудно, с течение на времето да пожелае нещо повече.

Винаги носете презерватив в чантата!

Никак не е срамно жена да мисли за защитата си, така че не е нищо лошо, ако винаги в чантата носите презерватив. Не трябва да смятате, че означава, че сте жена, която чака всяка възможност за секс, това показва, че се грижите за здравето си, но и за здравето на партньора си.

Поемете инициатива

Поемането на инициатива в леглото не е знак, че сте лесна жена. Съвсем естествено и нормално да искате секс, така че не трябва да се срамувате да покажете това.

Не, означава НЕ!

Ако не сте настроени за секс, не трябва да правите. Този съвет за някои хора звучи смешно, но все още има голям брой жени, които се страхуват да кажат "не". И ако кажете "Не", пък дръжте на думата си.

Още новини ТУК

Източник: Karmin.mk