Комедията за супергерои на Disney/Marvel "Дедпул и Върколака" се радва на изключителен трети уикенд, прибирайки приблизително 54,2 млн. долара в северноамериканските кина, но драматичният романс на Sony "С нас всичко свършва" се е насочил към едно от най-добрите откривания в историята на този жанр, твърдят анализатори в неделя.

"Дедпул и Върколака.", начело с популярните звезди Райън Рейнолдс и Хю Джакман, вече премина границата от 1 млрд. долара от продажби на билети в световен мащаб, с 494,3 млн. долара в Северна Америка и 535 млн. долара в международен план, съобщиха от Exhibitor Relations, наблюдател на индустрията.

Трилърът "Жокера" на Warner Bros. от 2019 г. е единственият друг филм с рейтинг R, който достигна границата от 1 млрд. долара, според Hollywood Reporter.

Но "С нас всичко свършва" също се движеше с почти исторически темпове, като събра 50 млн. долара за периода от петък до събота в този изключителен уикенд за силната двойка Рейнолдс и Блейк Лайвли - тя е продуцент и участва в романтичния филм.

За първи път през август, традиционно слаб месец, два филма събират по 50 млн. долара за един и същи уикенд, съобщава Variety.