Трагедия, която се случи на улица в американския град Чикаго, бе заснета с камера по време на пряко излъчване във Фейсбук. Жертви на стрелбата са 2-годишния Лавонтей Уайт и мъж, чието име не се съобщава. Малчуганът е пътувал в автомобил заедно със своята 20-годишна леля Бриана Девонте и нейния 27-годишен приятел, който, по данни на полицията, е бил известен член на престъпна групировка.

На кадрите се вижда как жената пее, седейки до шофьора. Когато колата завива по тясна алея, от друга кола излиза неидентифициран мъж, който открива стрелба. Той уцелва малчугана Лавонтей в главата, смъртоносно е ранен и приятелят на Бриана, пише Rollingout.
 
Жената е успяла да избяга от колата и да повика помощ. На записа се чуват викове на бягащата към дома си Бриана: „Те го застреляха”.
 
Притекла ѝ се на помощ жена моли пострадалата да се успокои. В отговор Бриана казва: „Уцелиха ме в корема, не мога да дишам”. Жената решава да позвъни на телефона за спешни случаи 911, но Девонте се опитва да я спре. „Не мога, не мога да отида в болница. Ще ме изпратят в затвора”, казва тя.
 
Въпреки това, простреляната е закарана в болница. Там е установено, че тя е бременна в четвъртия месец. Лекарите са заявили, че опасност за живота ѝ и за живота на бебето няма. Двегодишният ѝ племенник Лавонтей почива няколко часа след разстрела. Приятелят ѝ е загинал на място.